Vrei sa ne spui ceva?

Trimite-ne mesaj cu orice nelamurire, critica, multumire utilizand casuta de comentarii.

Autor: Publicat: Miercuri, 11 Septembrie 2019 | Modificat Miercuri, 23 Octombrie 2019
contact

Ai intampinat o problema in timpul utilizarii calculatorului de salariu net/brut, doresti sa ne impartasesti experienta ta de pe site sau vrei sa ne spui ceva, ne poti scrie mai jos prin intermediul casetei de comentarii Facebook. Tinem cont de orice parere, sfat sau nelamurire.

In cel mai scurt timp un operator iti va raspunde intrebarii tale.

Calculator salariu net este o aplicatie care vine atat in ajutorul angajatului, cat si angajatorului pentru a cunoaste salariul brut / net. Scopul aplicatiei este de a intelege rapid si usor legile fiscale din Romania, de a afla ultimele modificari legislative conform Codului Muncii si care sunt contributiile obligatorii catre stat sau evolutia salariului in Romania.

Fii prietenul nostru pe Facebook pentru a te familiariza cu termenii fiscali din Romania si a cunoaste cele mai noi modificari ale Codului Muncii.

recenzie

Parerea ta pentru noi conteaza, asa ca lasa-ne o recenzie, comentariu, feedback in pagina de contact, pagina de Facebook Calculator-Salariu.net. Pentru orice fel de sustinere iti multumim si promitem ca vom tine cont de aceasta. In plus, cele mai bune mesaje sau idei pot aparea pe principalele pagini ale site-ului. Studiile recente arata ca platforma de socializare Facebook prezinta cea mai mare incredere in privinta recenziilor, de aceea pe pagina noastra de social media avem activata optiunea "Review".

Ceea ce ne transmiti trebuie sa reflecte experienta pe care ai avut-o pe calculator-salariu.net sau o idee de a imbunatati aplicatia noastra. Credem cu tarie ca impreuna putem face o lume digitala mai buna. Ne bucuram ca ne sunteti alaturi de noi.