Vrei sa ne spui ceva?

Contact

Calculator-Salariu.net vine in sprijinul tuturor angajatilor care au nelamuriri sau intrebari asupra salariului.

Comunicam si raspundem rapid oricarei intrebari adresate pe pagina noastra de contact in ceea cea priveste informatiile despre salariu, calcul salariu brut sau net.

Stim cat de important este sa fii ascultat si indrumat corect, de aceea calculator-salariu.net este locul potrivit pentru a gasi raspuns la orice intrebare in ceea ce priveste salariile. Poti comunica cu noi si pe pagina de Facebook.

Misiunea noastra

Misiunea noastra este sa satisfacem nevoile de cunoastere a fiecarui utilizator, astfel, in sectiunea "Blog" de pe site-ul nostru veti gasi informatiile necesare cu privire la salariu, care sunt retineriile obligatorii din salariul brut, atributiile angajatorului, ce inseamna un contract de munca si care sunt ultimele modificari legislative din Codul Muncii.

Calculator-Salariu.net este o aplicatie care uneste simplitatea cu usurinta de a folosi calculatorul de salariu si crearea unui grup, pentru a comunica in jurul acestui subiect.

Ai intampinat o problema in timpul utilizarii calculatorului de salariu net/brut, doresti sa ne impartasesti experienta ta de pe site sau vrei sa ne spui ceva?

Ne poti scrie mai jos prin intermediul casetei de comentarii Facebook. Tinem cont de orice parere, sfat sau nelamurire.

Formular de contact

In cel mai scurt timp un operator va raspunde intrebarii tale.

Calculator salariu net este o aplicatie care vine atat in ajutorul angajatului, cat si angajatorului pentru a cunoaste salariul brut / net.

Scopul aplicatiei este de a intelege rapid si usor legile fiscale din Romania, de a afla ultimele modificari legislative conform Codului Muncii si care sunt contributiile obligatorii catre stat sau evolutia salariului in Romania.

Fii prietenul nostru pe Facebook pentru a te familiariza cu termenii fiscali din Romania si a cunoaste cele mai noi modificari ale Codului Muncii.

In urma cererii foarte mari a numarului de cautari in Google.ro pentru "calculator TVA" (peste 8000 de persoane) si interesul utilizatorilor pe pagina noastra de Facebook am creat aplicatia calcul TVA.

Aceasta foloseste o formula simpla de calcul matematic fiind foarte utila datorita integrarii tuturor cotelor TVA existente in Romania: 5, 9, 16, 19, 20, 24%.

Aflarea cotei pe taxa adaugata din orice suma este la un clic distanta, oferind totodata informatii despre tot ce trebuie sa stii despre TVA, explicarea formulei de calcul, cele trei momente cand se aplica, cum se deduce TVA-ul si multe altele.

Recenzie
Recenzie

Parerea ta pentru noi conteaza, asa ca lasa-ne o recenzie, comentariu, feedback in pagina de contact, pagina de Facebook Calculator-Salariu.net.

Pentru orice fel de sustinere iti multumim si promitem ca vom tine cont de aceasta. In plus, cele mai bune mesaje sau idei pot aparea pe principalele pagini ale site-ului.

Studiile recente arata ca platforma de socializare Facebook prezinta cea mai mare incredere in privinta recenziilor, de aceea pe pagina noastra de socializare avem activata optiunea "Review".

Ceea ce ne transmiti trebuie sa reflecte experienta pe care ai avut-o pe calculator-salariu.net sau o idee de a imbunatati aplicatia noastra. Credem cu tarie ca impreuna putem face o lume digitala mai buna. Ne bucuram ca sunteti alaturi de noi.

Sursa: calculator-salariu.net
Autor: | Publicat: 11 Septembrie 2019 | Modificat: 19 Aprilie 2024