Despre noi

Calculator-salariu.net a luat nastere din dorinta de a oferi angajatilor din Romania posibilitatea de a-si calcula rapid salariu net si brut si de a afla cat mai usor care sunt contributiile si taxele pe care trebuie sa le plateasca statului roman in functie de salariul pe care il incaseaza.

Despre noi

Sa facem cunostinta

De asemenea, dorim sa lamurim inca de la inceput termenii de baza precum: ce este salariul, din ce este format, diferenta dintre brut si net, ce este impozitul pe venit, cine beneficiaza de deducerea personala si care sunt modificarile legislative sau alte informatii utile din domeniul financiar.

Dorim sa fii informat atunci cand semnezi contractul de munca si sa afli care sunt legile conform Codului Muncii si ce atributii are angajatorul fata de tine.

Tot aici va oferim tabelul informativ cu cel mai bine platite joburi pentru a va face o parere despre remuneratia serviciilor pe care le prestati.

Aplicatia a fost creata pentru a veni in ajutorul angajatilor, cat si a angajatorilor pentru a afla toate informatiile necesare despre salariu net si brut, avand ca scop pastrarea transparentei.

De ce am creat aplicatia calculator salariu?

Am decis sa cream aplicatia gratuita calculator-salariu.net dupa ce am consultat numeroase aplicatii existente deja in mediul online, care, din pacate, nu contineau toate informatiile necesare si, din acest motiv, generau un rezultat eronat al salariului net si brut.

Astfel am luat hotararea de a face o documentatie completa, pentru a veni in ajutorul salariatilor din Romania cu o aplicatie care sa ofere rezultate corecte si complete in ceea ce priveste calcularea salariilor.

Aplicatia calculator-salariu.net este gratuita, special creata pentru telefonul mobil, si poate fi folosita cu incredere de catre orice angajat sau angajator.

Cum te ajuta calculator-salariu.net

Cu un simplu clic poti afla salariul brut, ce contributii platesti catre stat in functie de salariu, alaturi de explicatii complete si detaliate ale termenilor economici.

Afla raspunsurile la intrebarile tale cu ajutorul aplicatiei noastre complet transparente si, daca ai nelamuriri, scrie-ne pe pagina de contact sau direct pe pagina de socializare Facebook.

Te tinem la curent cu toate modificarile legislative potrivit Codului Muncii si de asemenea implementam modificarile in formula de calcul a fiecarui salariu pentru ca rezultatele sa fie corecte.

Continuam sa dezvoltam acest proiect cu noi calcule, formule si informatii care sa raspunda intrebarilor si nevoilor tale. Daca doresti sa ne lasi un feedback sau ai o intrebare pentru noi, scrie-ne pe pagina de contact sau pe Facebook. Tinem cont de fiecare parere si iti vom raspunde in cel mai scurt timp.

Oferim consultanta

Iti multumim ca ai accesat aplicatia calculator-salariu.net. Impreuna putem face ca lucrurile sa functioneze, deaceea raspundem rapid oricarei intrebari, nelamuriri sau sfat.

Daca vrei sa afli mai multe detalii despre modificarile fiscale din Romania fii prietenul nostru pe Facebook. Pe pagina de socializare vom publica noutatile si explicatiile de care ai nevoie.

Micu Adi Marian

Micu Adi Marian
Micu Adi Marian

Pentru ca sunt pasionat de Web Design, Search Engine Optimization si Marketing Digital, am ales antreprenoriatul pentru a pune in practica creativitatea, pasiunea pentru crearea de pagini web, dar si gradul ridicat de risc pe care il ofera fiecare afacere.

Cu o experienta de 10 ani in domeniul IT la corporatiile din Bucuresti, am decis sa dezvolt proiecte pe cont propriu. Pasionat de muzica, fitness, filme si calatorii, imbin timpul liber cu dezvoltarea profesionala.

Cat despre proiectele pe care le realizez, ele reprezinta o parte din mine, de aceea cu fiecare site si aplicatie dezvoltata caut sa implementez cele mai noi tehnologii urmarind constant actualizarile facute de motorul de cautare Google, DuckDuckGo, Bing, Yahoo, etc.

Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram

Sumar: Calculator-salariu.net te invita sa afli rapid salariul net sau brut, ce contributii trebuie achitate la stat si care sunt reglementarile fiscale din Romania. Promovam si prezentam tot ce tine de acest business si suntem concentrati pe furnizarea de informatie de calitate.

Sursa: calculator-salariu.net
Autor: | Publicat: 11 Septembrie 2019 | Modificat: 19 Aprilie 2024