Micu Adi Marian autor

Micu Adi Marian este fondatorul proiectului calculator-salariu.net. A lucrat timp de unsprezece ani ca dezvoltator de pagini web si Senior SEO (optimizare pentru motoarele de cautare) la cateva din marile corporatii din Bucuresti, orasul natal.

Micu Adi Marian Facebook | Twitter | Linkedin | Instagram

Pasionat de digital si cu studii finalizate in Contabilitate, pare sa fi fost chemarea perfecta inspre arta site-urilor web si pregatirea profesionala.

Calculator-Salariu.net este un proiect destinat tuturor celor care au nevoie si doresc sa cunoasca mult mai bine sfera economica si financiara, ajutandu-i cu informatii actualizate, complete pe diferitele situatii sau probleme din aceasta nisa.

Autorul, antreprenor, investitor si dezvoltator de proiecte online, cunoscut pentru crearea de site-uri si aplicatii din mai multe domenii, a reusit sa castige experienta actuala, dezvoltandu-si totodata cunostintele si relatiile cu diferiti marketeri din Romania.

In prezent, colaborarea cu clienti si parteneri profesionisti, i-au adus numeroase provocari, ducand totul catre o singura directie: aceea in care se creaza servicii utile, cu scop educational.

Abilitatile de scriere a subiectelor pot fi confirmate independent de marile site-uri din Romania pentru care colaboratorii nostri lucreaza.

Modul de a confirma abilitatile autorului sunt rezultatele directe in motoarele de cautare, acestea reusind sa atinga un numar de peste 60.000 de vizitatori lunar cu proiectul calculator-salariu.net.

Daca ai ajuns sa citesti acest paragraf, deja cunosti mai bine autorul. Pentru mai multe detalii, poti accesa unul dintre conturile de Facebook, Twitter, LinkedIn, Instagram. Iar daca vrei sa transmiti o idee, nu ezita sa trimiti un mesaj in privat.

Aplicatia are rolul de a determina salariul brut pe care ar trebui sa-l conveniti contractual, pornind de la o suma neta de plata, dar si invers de la net la brut.

De asemenea, veti afla care sunt contributiile la asigurarile sociale si determinati toate costurile salariale. Zona "Blog" a site-ului ofera informatii si stiri din domeniul financiar/economic.

Sursa: calculator-salariu.net
Autor: | Publicat: 21 Iulie 2020 | Modificat: 19 Aprilie 2024