Stiri economice si financiare

Deducerea personala: ghid complet

Deducerea personala: ghid complet Afla ce este deducerea personala si cine beneficiaza de ea, cat si documentele necesare pentru acordare.

Sporuri speciale: cum beneficiezi de ele

Sporuri speciale: cum beneficiezi de ele Sporuri speciale sunt o componenta a salariului, alaturi de salariul de baza, indemnizatii si ale adaosuri. Afla cum poti beneficia de ele.

Salariul minim va creste din 2021

Salariul minim va creste din 2021 Salariul minim brut -net va creste in transe anuale egale, potrivit unei propuneri legislative adoptate, marti, 12 mai, in Plenului Senatului.

Finantari pentru femei de afaceri

Finantari pentru femei de afaceri Femeile de afaceri din Romania pot beneficia in 2020 de finantare de la stat. Afla care este programul in 3 etape.

Declaratia Unica 2020: ghid complet

Declaratia Unica 2020: ghid complet Declaratia Unica 2020: ghid complet. Afla care este termenul de depunere, cine are obligatia sa depuna formularul si cum se depune.

Tichete de masa si telemunca

Tichete de masa si telemunca In ce conditii se acorda tichetele de masa cand lucrezi la domiciliu si care este valoarea acestora?

Somaj tehnic 2020

Somaj tehnic 2020 Afla ce este somajul tehnic, in ce conditii se ofera, cine plateste indemnizatia si lista actelor necesare.

Zile libere platite parintilor cand se inchid scolile

Zile libere platite parintilor cand se inchid scolile Parintii vor beneficia de zile libere platite cand se inchid scolile si gradinitele. Afla cine plateste zilele libere ale parintilor.

O treime din angajatii tineri din Romania primesc bani de la parinti

O treime din angajatii tineri din Romania primesc bani de la parinti Tinerii angajati din Romania nu reusesc sa se descurce cu banii de la o luna la alta, potrivit celui mai recent studiu realizat recent de Eurostat.

Impozit pe venit: ghid complet

Impozit pe venit: ghid complet Impozit pe venit: ghid complet.Ce este si cum se aplica? Cine trebuie sa completeze Declaratia Unica de Venit: data limita.

Citeste cele mai recente stiri economice si financiare. Calculator-Salariu.net te tine la curent cu cele mai noi informatii din domeniul financiar. In sectiunea "Blog" vei gasi sfaturi utile despre negocierea salariului, calcularea remuneratiei, exemplu de calcul salariu net, salariu minim brut dar si explicatii concise si pe intelesul tuturor ai celor mai utilizati termeni financiari.

Importanta educatiei financiare

Ati regretat vreodata investitia pe care ati facut-o, contul bancar pe care l-ati deschis sau auzit despre o anumita asigurare care sa se potriveasca mai bine cu nevoile dvs. financiare curente?

De fiecare data cand cineva va gaseste un produs financiar, simtiti ca incearca sa va vanda acel produs chiar daca nu se potriveste nevoilor dvs.

Doriti sa auziti cateva sfaturi sincere, fara sa fiti presat sa cumparati produse sau sa faceti investitii. Aici acumulati de fapt cunostinte si informatii adevarate si intelegeti nevoile financiare, obiectivele dvs. pe termen scurt sau lung.

Pentru raspunsurile la aceste intrebari am creat sectiunea de blog pe calculator-salariu.net unde va veti informa asupra legislatiei din Romania si a modificarillor aduse Codului Muncii.

Articolele pastreaza o latura neutra si au scopul de a va informa, neavand intentia de a promova niciun serviciu.

Cu toate acestea va recomandam sa apelati la consultanti financiari in planificarea finantelor dvs. Acestia va pot sfatui cum gestionati bugetul, cum reduceti costurile, cum puteti economisi bani, cum va puteti asigura in situatii de urgenta financiara sau minimizati pierderea financiara prin administrarea riscurilor.

Consilierul financiar va poate ajuta, de asemenea, sa intelegeti piata financiara si produsele financiare intr-un timp foarte scurt ca dvs. sa puteti alege un produs care va maximizeaza beneficiile, avand in vedere faptul ca pietele financiare si produsele financiare sunt in totalitate pentru beneficiile publice, cu conditia sa faceti alegerea potrivita.