Comunicate de presa

Un comunicat de presa este un document scurt si concis, care informeaza media despre anunturi importante sau evenimente noi legate de o organizatie sau un individ. Acestea pot include, dar nu se limiteaza la, lansari de produse, evenimente semnificative, premii sau realizari, sau alte stiri notabile.
Publica articole si obtine link-uri pe site-ul calculator-salariu.net, rubrica: Comunicate de Presa prin intermediul platformei Whitepress.

Top 20 idei de afaceri profitabile

Top 20 idei de afaceri profitabile

Vrei sa-ti incepi propria afacere? Verifica aceste 14 idei de afaceri profitabile pentru startup-uri. Afla cum sa obtii finantare pentru afacerea ta.
Indemnizatie crestere copil

Indemnizatie crestere copil

Afla cine are dreptul la indemnizatia de crestere copil, care este perioada minima de munca, metoda de calcul si actele necesare.
Alocatie copil

Alocatie copil 2024 - acte necesare, suma

Afla cat este alocatia pentru copii pana si peste 2 ani, la cat timp vine dupa depunerea actelor, data probabila cand intra pe card si actele necesare.
Cazier judiciar

Cazier judiciar

Afla in ce situatii ai nevoie de cazier judiciar in 2021, acte necesare pentru eliberare persoane fizice / juridice si valabilitatea sa.
Titluri de stat

Titluri de stat 2024

Afla ce sunt titlurile de stat, cum le poti achizitiona, care este rata dobanzii, moneda de tranzactionare si principalele avantaje.
Somaj tehnic

Somaj tehnic

Descopera tot ce trebuie sa stii despre somajul tehnic. Acest ghid complet include detalii despre conditiile de acordare, legislatie, beneficii si cum se face calculul.
Concediu medical Covid

Concediu medical Covid

Ce inseamna concediu meidcal COVID, cum se acorda, perioada de izolare la domiciliu, cu cat se plateste si care este perioada maxima de acordare.
Sporuri speciale

Sporuri speciale

Sporuri speciale sunt o componenta a salariului, alaturi de salariul de baza, indemnizatii si ale adaosuri. Afla cum poti beneficia de ele.
Ce este regula 50/30/20 pentru gestionarea salariului

Ce este regula 50/30/20 pentru gestionarea salariului

Afla ce este regula 50/30/20 folosita de americani pentru gestionarea salariului si cum ajuta la gestionarea economiilor personale.
Telemunca vs munca la domiciliu

Telemunca vs munca la domiciliu

Telemunca vs munca la domiciliu - afla ce presupune, care sunt principalele beneficii si avantajele fiscale atat pentru salariat cat si pentru angajator.
Meserii cu cele mai multe zile libere

Meserii cu cele mai multe zile libere

Explorati cele mai flexibile cariere pentru un echilibru munca-viata excelent. Confruntati salariile si numarul de zile libere!
Calculator distante rutiere si consum in Europa

Calculator distante rutiere si consum in Europa

Planificati-va calatoria cu calculatorul nostru de distante rutiere si consum. Obtineti distante precise, estimati timp si combustibil consumat pentru rute prin Europa.
Pensia anticipata

Pensia anticipata partiala

Afla varsta standard de pensionare, cum poti beneficia de pensie anticipata partiala, acte necesare, metode de calcul si modalitatile de plata.